Profile Description

Si specialist botëror në menaxhimin e energjisë me veprimtari në më shumë se 100 shtete, Schneider Electric ofron zgjidhje të integruara për segmente të ndryshme të tregut, ku përfshihen pozicioni i liderit në energjetikë dhe infrastrukturë, industri dhe në prodhimin e makinave, të ndërtesave jo rezidenciale, qendrat dhe rrjetet e të dhënave si dhe në sektorin rezidencial.

Your Rating

Upcoming Events

Share This Listing

Address Details:
Albania, Tirane