Search Results

ARTE MURALE
D&D Color-al
daylux
Me nje eksperience I / vjecare ne tregun Shqiptar tregton: Bo- jra Akrilike, Plastike, Hidromate. Astar Akrilik dhe Plastik, Boje vaji, Zmalto, Antiruxho, Tretes. Astar Poliretani, Llak, Dylen, Pigmente. Vegla pune Rolex dhe Leter zmeril
Read More
aed_color
Ekskluzivitet te bojerave VECHRO. Kompani qe deshmon me produkte te cilesise se larte. Jetoni me ngjyra, jetoni me pasion, jetoni me Vechro. Cilesi e larte, ambient me i mire
Read More
DOKO
ALTEC
Patinime dhe lyerje. Stuko veneciane, stuko antike, suva plasuke, reliev etj. Bojra transpirante, bojra dekoracive, anti-myk, found, bojra qe mund te la- hen, bojra dhe plastera profesionale, speciale per dru, speciale per nderte- sa. Distributor ekskluziv i bojrave
Read More
icro_coatings
Alb-Vernici distributor ekskluziv i bojerave profesionale italiane per mobilje nga gjigandi italian i bojerave ICRO COATINGSAsta re,Poliretane,Pigmente,Smalto me Kompiuter,Kozmetik Druri.Bojra Ekologjike.Bojra Parketi.
Read More
brava_bojra_cimi
praktiker
rines_color
shtepia
kraft
kraft
megatek
millo_color
millo_color
glirofarm
mileri
Fabrika e qumeshtit Mireli, themeluar ne vitin 1992, nje nder liderat e tregut shqiptar, te prodhimeve te qumeshtit, produktet e ofruara prej saj, jane te nje cilesie teper te larte. Garancia e ketij niveli eshte pervoje e gjate, e ketyre 20 viteve veprimtarie ne kete fushe!
Read More
AIBA
"INFO“Aiba Company sh.a”, një nga kompanitë lider në treg për mbarështimin dhe prodhimin e vezëve, por jo vetëm kaq, gjithashtu për plehrat kimikë (Ushqime blegtorale dhe rritjen intensive të shpendëve për prodhim vezësh, 330 000 krerë pula që mbarështohen në pesë kapanone dhe 150 000 krerë zogj që mbarështohen në dy kapanone.) Aiba përzbaton Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë, sipas kërkesave të Standardit Ndërkombëtar, UNI EN ISO 9001:2008 dhe zbatimi i kërkesave të Sistemit të Sigurisë Ushqimore, HACCP.
Read More
amc