Search Results

Search Results for""
POHONIX-PETROL
SMO_Union
SMO Union është një shoqëri me përvojë gati 20-vjeçare në fushën e ndërtimit, kryesisht në punimet e ndërtimit në rrugë, rrugë inter urbane kryesore dhe dytësore, rrugë rurale, superstrada dhe ne mirëmbajtjen e tyre.
Read More
albtiefbau
Construction of roads, waters, sewers, electrical works on the road, asphalt production, concrete and other construction materials certified according to ISO 9001:2008 Standards..
Read More
Geci
“GECI” L.t.d, from the year 1994 offers its services in many Albanian cities mainly in road and highway infrastructure, water supply and sanitations, bridge, civil and industrial constructions and reconstructions. Also, since 2011 it successfully offers its services in hospitality and tourism industry in “Tirana International Hotel & Conference Centre”. “GECI” L.t.d is one of the biggest construction companies in Albania which has successfully concluded works in: Tirana, Durrës, Korçë, Kukës, Tropojë, Fushë Krujë, Dibër, Lezhë, Shkodër, Kurbin etc.
Read More
alb-star
alb-star
SMO_Union
agna
alb-star
alb-star
VEGAshpk
VEGA do të thotë: Vullnet, Energji, Garanci dhe Arritje! Për kompaninë është i rëndësishëm kombinimi i integritetit, i punës së palodhur, profesionalizmit, me qëllim që të krijohet mundësia e një jete më cilësore. Këto 14 vitet e experiencës kanë treguar se atë çfarë ne më parë e quanim ëndërr, sot janë projekte në ekzekutim.
Read More
Jordil
agna
default_company_logo.png
default_company_logo.png
default_company_logo.png
default_company_logo.png
default_company_logo.png
default_company_logo.png
default_company_logo.png