Search Results

Search Results for""
acmar
orion
trema_enegineering2
Since 2001, Trema Engineering 2 company's Vision is to secure a long term future for all the stakeholders in our business by giving our costumers such superior quality products & services, in the Albanian and European construction industry. WE RESPECT THE VALUE AND CONTRIBUTION OF EVERY PERSON AND EVERY JOB IS ESSENTIAL TO OUR SUCCESS
Read More
Albtiefbau
Shoqeri ndertimi e specializuar ne: rrnge, ura, ujesjellesa, hidrocen- trale, ndertime civile, projektime. Certifikuar sipas standarteve te cilesise ISO 9001. Cilesi, shpejtesi, siguri.
Read More
2a-l
ALB
Me nje eksperience 16 vjecare kompania jone tashme eshte lider ne fushen e ndertimit te rrugeve, urave, godina banimi dhe indus- triale, ne ndertimin e hidrocentra- leve dhe objekteve te tjera civile. Lider ne cilesi dhe te certifikuar me ISO 9001:2000
Read More
edilal
Kompania Edil al, eshte kompania lider ne tregun e ndertimit urban shqipetar, qe vendos standarte te larta ne cilesi dhe projektim, duke prodhuar vlera qe i qendrojne kohes. Pika jone e forte eshte perkujdesja ndaj klientit dhe dhenia atij te vleres me te mire, ne shkembim te investimit te bere, duke ndertuar keshtu, marredhenie te shendosha me klientelen.
Read More
KAMZA
Kamza Development shp.k eshte nje kompani ndertimi me eksperience 16 vjecare ne tregun shqiptar. Permes ndertimit te nje kompleksi te madh ndertesash banimi ne Tirane ne ishim te paret qe sollem ne Shqiperi konceptin All in One ku klienti do te gjeje brenda kompleksit apartamente banimi, dyqane, qender tregtare, shkolle, kopesht femijesh etj. Cilesia e ndertimit, stafi i kualifikuar, cmimet e favorshme dhe lehtesite ne pagesa jane disa nga tiparet qe e bejne kompanine tone nder me te suksesshmet ne treg.
Read More
KEVIN
Stili i vecante i te projektuarit duke njohur kulturen e vendit tone, motivon kete kompani drejt games se gjere te ndertimeve te nje cilesie te larte dhe bashkekohore. Shoqeria Kevin Construksion sh.p.k. ka gjithe aftesine per te ofruar ndaj klienteve te tilla sherbime dhe me cilesine qe ata kane nevoje. Tek ne do te gjeni gjithmone tradicionalen dhe te rene, komoden dhe estetiken, te nderthurur me organizimin e perkryer, cilesine, korrektesine dheshpejtesine.
Read More